World of Hotels  | Netherlands | Valkenburg | Search  |  AfricaAsiaCaribbeanEuropeAmericasPacificMiddle east

Visitor reviews
Parkhotel Valkenburg
 
[ Hotel info ] [ Location / Map ] [ Hotels nearby ]

BOOK NOW ONLINE

Other languages
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Number of reviews : 1043
  Average visitor rating (8 /10 )
  Write a review


  language Review by robert from Netherlands
  4 sterren hoe kan dat ???

  Wij hadden dit hotel ook geboekt met de veronderstelling dat 4 sterren luxe en weelde zou betekenen, maar daar moet ik op terug komen, 1 ster is nog te veel !!! vieze kamer die naar aftershave rook, en schimmel overal, nee dit nooit meer !!!


  language Review by Adrie en Marieke from Netherlands
  Heerlijk genoten met kerst

  We zaten op de nieuwe etage, prachtige en ruime kamers. van alle luxe voorzien. twee dagen een super 5-gangen diner gehad, onze complimenten aan de chef! ook aan het ontbijt ontbrak niets. verder was de service uitstekend en zeer klantvriendelijk. mijn vriend en ik hebben hier een hele fijne kerst gehad.


  language Review by M Laar from Netherlands
  Oud, versleten hotel!

  Net terug en vanaf de binnenkomst zag ik dat dit hotel vergane glorie is. Toen naar de kamer! heel klein, oud, schimmel in de badkamer en loshangend behang. Terug naar de receptie, andere kamer gekregen. Was iets groter, maar nog steeds schimmel in de douche. Fles bleek ertegenaan gegooid en dat scheelde al iets. Bleek in de avond dat de kachel het niet deed! dit kwam door de verbouwing op de vierde etage, die nog steeds bezig is. Steenkoud en dat 3 nachten lang, er waren namelijk geen andere kamers meer vrij! het ontbijt is top, maar voor de rest mag dit echt geen 4-sterren hotel zijn (2 komt meer in de richting!!)


  language Review by Peter from Netherlands
  Het hotel was goed

  Het hotel was goed, de kamers waren wel aan een nieuw interieur toe. Bed was goed, kamer schoon, ontbijt top, zwembad erg mooi, erg aardige mensen.


  language Review by a Visitor from Netherlands
  Matig hotel, neigt naar amateurisme

  Bij aankomst merk je het al, dit hotel is aan een grondige renovatie toe wat betreft inrichting van de kamers en algemene gebruiksruimten. Het ontbijt is ok te noemen, maar zeker niet bijzonder voor een 4* hotel. De kamer was matig, we moesten zelfs vragen om de installatie van een douchestang, zodat we niet bij het douchen de douche hoefde vast te houden. Daarnaast was er geen shampoo vanwege een 'vergeten' bestelling uit china. Al met al viel het hotel tegen.


  language Review by a Visitor from Netherlands
  Weinig luxe in een 'luxe kamer'

  Wat ons betreft valt dit hotel erg tegen. Wij hadden een arrangement met luxe kamer geboekt. In de luxe kamer was wat ons betreft geen enkele vorm van luxe te vinden. Een piepkleine douche (geen bad) oud en zeker aan een beetje vernieuwing toe. De kamer zelf was schoon maar daar is ook alles mee gezegd. Klein en niet echt verzorgd qua inrichting (losse stukken behang en erg vieze gordijnen. het ontbijt was compleet, verzorgd en constant aangevuld. De koffie automaat is minder omdat er lange rijen staan en je wel even wat geduld moet hebben.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacy statement      about Worldofhotels     FAQ