World of Hotels  | Netherlands | Valkenburg | Search  |  AfricaAsiaCaribbeanEuropeAmericasPacificMiddle east

Visitor reviews
Hotel Restaurant Tourotel
 
[ Hotel info ] [ Location / Map ] [ Hotels nearby ]

BOOK NOW ONLINE

Other languages
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Number of reviews : 13
  Average visitor rating (7.3 /10 )
  Write a review


  language Review by familie krebbekx from Netherlands
  Eenvoudig maar goed

  Wij zijn in het hotel geweest, na dat we al geboekt hadden, lazen we de berichten, gingen toch met een onzekerheid naar onze bestemming, moet zeggen, het viel ons voor honderd procent mee, de ontvangst was heel hartelijk, we kregen veel informatie, de kamer, de douche en de wc waren prima inorde hoor, helemaal niks op aan te merken, en ja mischien is de inrichting van dit hotel wat ouderwets, maar het ontbijt was uitstekend verzorgd, en onze viervoeter was ook van harte welkom, voor ons was het allemaal prima, en komen daar zeker nog eens terug, maar het is typisch nederlands om eens lekker te klaggen, terwijl we het toch eigelijk wel heel leuk hebben gehad, ja toch. Nou wij raden iederen dit hotel aan hoor, als je niet veeleisend ben, en je voor een prikkie een kamer wil hebben is dit zeker een aanrader


  language Review by Jan. Winterswijk from Netherlands
  Beter dan verwacht.

  Nadat we de reviews hadden gelezen gingen we zonder verwachting voor een lang amstelgold weekeind naar valkenburg. Natuurlijk is het hotel een oud gebouw. maar alles was schoon. Het beddegoed en kussens waren schoon en leken nieuw. De badkamer was gedateerd maar ruim en schoon. Er was meer dan voldoende druk op het water. De kamer was voorzien van een werkende brandmelder en op de kamerdeur hing een vluchtplan voor als er brand uit zou breken ook werd ons netjes uitgelegd waar we heen konden als er brand uit zou breken. Het ontbijt was prima en van de andere gasten (het hotel was vol) heb ik ook geen wanklank gehoord. Voor het geld een hotel waar we zonder probleem een volgende keer weer zouden boeken.


  language Review by Peter P from Netherlands
  Als er sterren kunnen worden gegeven..

  Als er sterren kunnen worden gegeven voor slechte hotels dan is deze zeker 5 sterren waard. Het hotel is vies oud en voldoet niet aan de eisen van deze tijd laat staan aan de eisen van 40 jaar geleden. De kamer muur was beschimmeld matras dito licht ging spontaan aan en uit als we ons in bed omdraaide. Brandveilig is het pand al geheel niet. Moesten vluchten over plat dak om dan in een gang buiten uit te komen dan bij een kamer aan klopen om via die kamer te kunnen vluchten. het avond eten in het hotel was uit blik zag er niet uit en zo smaakte het ook, ontbijt was redelijk op de nauwelijks gekookte eieren(gewoon rauw sommige). De uitbater was wel vriendelijk.


  language Review by a Visitor from Netherlands
  Zelfs 1 ster is teveel !!!!!!!

  Wat een aanfluiting is dit tourotel!ik heb van mijn levensdagen nog niet zoiets slecht gezien. de kamers mogen deze naam niet eens hebben het zijn meer hokken die volgens de eigenaar geschikt zijn om in te slapen. Zo gauw je je raam open hebt gezet met het bijbehorende blok hout verandert de lucht in je kamer in een open riool. De bedden zijn niet om op te liggen en het bedden goed is oud en met gaten. Zelfs de kussens mogen deze naam niet hebben want het zijn opgebolde todden. wanneer je te grote voeten hebt dan kun je niet eens douchen want dit moet gebeuren in een ondermaats zitbadje het straaltje wat je dan krijgt is niet meer dan een paar overmaatse druppels. zelfs de eigenaar maakt het er niet leuker op door praktisch als een zombie langs zijn gasten te lopen. nee, wat een slecht in jaren stilstaand ongezellig en slecht onderhouden tourotel. geen ster waard laat staan gasten!


  language Review by ml from Netherlands
  Slecht en vies

  Helaas ben ik het hier mee eens, ik ben er ook geweest en het ziet er gewoon weg niet uit. Bedden zijn waardeloos, vloerbedekking erg vies, geen schone kamers. 1x maar nooit weer. als eigenaar zou ik daar toch wat aan doen, je kunt er een mooi hotel van maken en zit zeker niet ver van het centrum.


  language Review by Van Setten from Netherlands
  Monumentenzorg!

  Aan de vriendelijkheid van het personeel ligt het niet, maar het is een hotel van niets, het is een bijgeraapte rotzooi in de kamers, uitgewoonde bedden, m. A. W. Dat het matras zowat op de grond lag en dat je er met de grootste moeite uit kon komen, plus de nodige rugpijn, het was echt zo slecht dat als ik de baas was van deze toko zou ik mij schamen dat ik het nog durf te verhuren als hotel. Over de handdoeken en het beddengoed maar niet te spreken (dekens en verwassen linnegoed), echt alles was bij elkaar geraapt, wij hebben van dit hotel een uitgebreide film gemaakt omdat dit voor deze prijs zo schandalig is, er zijn gewoon geen woorden voor. Dit hotel is geen enkele ster waardig, ik zou dit hotel niet willen aanbevelen dit is voor uw business een slechte zaak.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacy statement      about Worldofhotels     FAQ