World of Hotels  | Netherlands | Nunspeet | Search  |  AfricaAsiaCaribbeanEuropeAmericasPacificMiddle east

Visitor reviews
Landgoedhotel Vennendal
 
[ Hotel info ] [ Location / Map ] [ Hotels nearby ]

BOOK NOW ONLINE

Other languages
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Number of reviews : 56
  Average visitor rating (7.1 /10 )
  Write a review


  language Review by Herbert A.F. van Hofwegen from Netherlands
  Paasarrangement, een koude douche

  Kamer 44,2 hokjes met een badkamer, verlichting defect, een waardeloze tv. , volop geluidsoverlast van de keukenafzuiger( 24 uur) en door ligging van ns. Bedden werden of niet opgemaakt of gewoon rechtgetrokken. Totaal oubollig. Ontbijt op zaterdag, nog nooit zo'n slechte aanvulling meegemaakt. Aangekondigde paasontbijten niets bijzonders, een gekleurd eitje en wanneer het de kok eens uitkwam een gebakken eitje en dan alleen de eerste dag. Diners matig met wachtkamereffect, "we hebben een bus"(?) huiswijn zeer matig. Op het terras ontvingen wij de opmerking "ik zal kijken of ik er tijd voor kan vinden"(?) enz. Enz. het geheel vastgelegd op papier en afgegeven. Nooit meer iets vernomen, vandaar nu dit stukje.


  language Review by Jarred Stern from United Kingdom
  Overpromise, under deliver

  O my god ! fawlty towers has returned.... The only thing that differs from the original is its size. Hotel vennendal promises quite a bit, but has never delivered. Poor lodging, poor food, poor staff. Obviously the hotel is ready for serious refurbishing of both interior as well as staff/management. Fawlty towers was funny, vennendal definitely is not.


  language Review by Quartel from Netherlands
  Super slecht hotel

  Met 15 personen i nacht gelogeerd. onattente bediening. voelden ons absoluut geen gast eten zeer dubieus/slecht te weinig en ongeschoold personeel> bot ongevraagd tutoyeren. verkeerd hotel voor ons gezelschap. 4 sterren is zeer misleidend!! oudbollige kamers/rumoerig door snelweg. Niets landelijks. Afrader


  language Review by Martijn from Netherlands
  Hoge prijs voor slechte service

  Afgelopen weekend het familie weekend gehad. Dat doen we één keer per jaar en is altijd heel gezellig. Dit keer gekozen voor vennendal, het was de eerste en de laatste keer. Bij binnenkomst gingen we wat drinken in de pub, ik vroeg om een leffe blond wat blijkbaar een hele moeilijke vraag was want het meisje wat ons bediende moest het eerst vragen. Uiteindelijk kwam ze met een linges blond aanzetten wat nagenoeg alcholvrij is en dus niet te drinken. Toen maar een ander biertje besteld wat na een half uur nog steeds niet was bezorgd. tijdens het eten niet veel anders, de wijn was niet te drinken en de bediening vriendelijk maar te weinig betrokken. Het eten was zeer karig en de keuzes klein. We vroegen wat friet bij het eten maar dat kon niet want dat was al op. De salades waren zeer klein en simpel en de aardappelen veel te vet. Veel meer stond er niet op tafel. het hotel is veel te gehorig en het ontbijt is echt te simpel voor wat je betaald. De volgende dag kwam de kater, we moesten € 120,- pp betalen. Ik heb aan dit hotel een vervelend gevoel overgehouden.


  language Review by Willem en Margreeth Dodenbier from Netherlands
  Een ontzettend leuk hotel (english style)

  Wij komen net terug van een weekendverblijf (28/09 t/m 30/09)(k69) in het hotel vennendal! we hebben het verblijf als zeer goed ervaren. Kamer was netjes en echt gezellig met een open haard. Alles was puik in orde! ook het eten was goed, incl. Ontbijt : niets op aan te merken! personeel doet goed zijn best om het de mensen naar hun zin te maken! voor ons is het zeker een herhaling waard! wij waarderen dit hotel met een 8+
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacy statement      about Worldofhotels     FAQ