World of Hotels  |  |  | Search  |  AfricaAsiaCaribbeanEuropeAmericasPacificMiddle east

Visitor reviews
 
[ Hotel info ]

BOOK NOW ONLINE

Other languages
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Number of reviews :
  Average visitor rating ( /10 )
  Write a review


  language Review by Ferdi from Netherlands
  Klantonvriendelijk als de p.

  Heel onvriendelijke en onbeschofte eigenaresse. Ze noemde mij 'dom' toen ik vroeg of de cv snacht aan werd gelaten. natuurlijk was dat zo! niet dus... We hebben het ijskoud gehad, want buiten was het 2 graden c. Dit hebben we sochtend aan de zoon gemeld en die wimpelde het meteen af met "het ligt aan jullie zelf, er was een prima slaaptemperatuur, plus de kosten moeten gedrukt worden. " ongehoorde gang van zaken. nooit meer!!


  language Review by Offermans from Netherlands
  Sfeervol hotel

  Leuk hotel om je (korte)vakantie door te brengen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. De gastfamilie is zeer geintresseerd in de gast en staat klaar om vragen te beantwoorden. Kamers zijn prima, niet super groot, maar ook niet klein. Prima bureau, zitje en tv. Kamer heeft prive badkamer met douche en toilet. het driegangen dagmenu is er afwisselend en erg lekker, prima keuze dus!


  language Review by jan en rene from Netherlands
  Leuk hotel voor een weekje limburg

  Leuk hotel voor een weekje limburg vriendelijke mensen kom hier twee keer per jaar. eten is gewoon goed geen ster niveau maar daar is de prijs ook niet naar. Hotel bar is gezellig in gericht met een uitgebreid arssortiment drank.


  language Review by van Zijtveld from Netherlands
  Slecht

  Beslist geen 3 sterren waard. 1 ster voor niveau pension. Mensen zijn onvriendelijk. Diner is door een blikopener kok gemaakt. Je wordt gesommeerd op tijd te komen voor diner als ook ontbijt anders heb je gewoon pech. Bedden zijn te klein en doorgezakt. Kamers zijn bijzonder gehorig. Geen plek om je spullen neer te zetten in de kamer. Badkamer mag geen badkamer heten, ja je kan je er wassen en dan houdt het ook echt op. Voor ons een eenmalige ervaring en nooit meer.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacy statement      about Worldofhotels     FAQ