World of Hotels  | Niederlande | Beekbergen | Suche  |  AfrikaAsienKaribikEuropaAmericasPazifikNahe Osten

Besucher rezensionen
Hotel Klein Canada
 
[ Hotel info ] [ Lage ] [ Hotels nah ]

BOOK NOW ONLINE

Andere Sprachen
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Rezensionzahl : 81
  Durchschnittliche Bewertung (6.4 /10 )
  Schreiben Sie eine neue rezension


  language Rezension von David and Louise aus Australien
  A very bad experience. This disgraceful hotel is to be avoided.

  This was the worst hotel that we have ever stayed in during our many years of travelling. When we arrived, we were told to pay the full fee for two nights before even being shown the rooms which is not normal proceedure for hotels. If we had seen the rooms first, we would not have stayed. Although we had booked four weeks in advance, stipulating non smoking rooms, we were given substandard rooms that positively stank of stale cigarette smoke, and were badly in need of renovating. The bad smell was so serious that it made us feel sick. When we complained, the managers were rude, arrogant and totaly unapologetic. The whole property has an air of neglect about it, and it is a mystery how this hotel continues to stay in business. The netherlands department of tourism needs to do an investigation of this hotel because it is a blot on their tourism industry.


  language Rezension von einen besucher aus Vereinigte Staaten
  It is the most useless hotel i have ever known.

  It s cold, the heating does not work properly. The staff are rude. No receptionist most of the times.


  language Rezension von Bij verhuurder bekend aus Niederlande
  Super slecht

  Wij waren afgelopen weekend met 16 collega's een weekendje weg. Er waren 3 huizen bekeken en deze 3 huizen werden ook gehuurd. Wij kregen één redelijk huis en 3 verwaarloosde jaren 50 huisjes met niet werkende kachels, koude douches en een aroma van 50 jaar toilet niet goed schoonmaken. Het ontbijt was niet echt slecht maar de manier van presentatie en de vriendelijkheid liet aardig te wensen over. Al met al een weekend dat zeker niemand van ons zal vergeten en zeker niemand van ons zal deze huisjes noch het hotel(gezien de staat van gordijnen kunnen we de rest wel raden)aan iemand aanraden.


  language Rezension von fam Dijk, Vlissingen aus Niederlande
  Leuk hotel voor uitstapjes op de veluwe

  Goede prijs/kwaliteitsverhouding, koelkastje op de kamer en de mogelijkheid voor het zetten van een kopje thee, theezakjes ed waren aanwezig, bedden vrij redelijk, ontbijt goed. als je een luxe hotel wilt moet je hier niet naar toegaan, al moeten we daar wel bij aantekenen dat we in menig luxe hotel de service ed al vaak als minder hebben ervaren als hier. Dus voor je vakantietripje op de veluwe best een goede plaats om te overnachten


  language Rezension von zomergast aus Niederlande
  Vakantie

  Deze zomer een kamer gehad in hotel klein canada. Oude kamer, wel schoon, altijd schone handdoeken. Verschillende onderlakens op bed. Ligt een papier op kamer waarin staat dat de eigenaar in verband met onzekerheden over de toekomst van terrein niks aan de locatie doet. Een nieuw gordijntje in de kamer zou geen overbodige luxe zijn, hier zit het geld niet in. Ontbijt redelijk, niet voor iedereen een ei, wanneer je aan het eind van de tijd komt om te ontbijten krijg je geen warme broodjes meer. Eigenaar erg vriendelijk, vrouw zeer nors. Kan geen goedemorgen af. Misschien ook vriendelijker om gasten een goede terugreis te wensen. Bij vertrek niks. Ook niet hoe is het u bevallen enz. Enz. Nee dit alles kon beter. Verder was het voor mij prima, kwam hier alleen maar om te slapen, ging toch overdag fietstochten maken. Kortom een heeel heeeel gewoon hotel. Ik zoek voor een volgende keer toch iets luxer. Misschien beter om van te voren eerst eens te gaan kijken.


  language Rezension von Karen Brands aus Niederlande
  2 sterren hotel ??

  Het is een smerig hotel, kamers zijn donker, gehorig en stinken, wc/douch is een hokje waar je de kont nog niet in kunt keren, het ontbijt beperkt, (is elke dag hetzelfde). Vanaf 7.30 kun je ontbijten, als het tenminste klaar staat, wat geen van deze dagen deed. Een warm welkom, nee door een intercom wordt je welkom gehetenen verteld waar je kamer is. het enige wat goed aan het hotel was, is de douche, heet en een fatsoenlijke straal water. ooit was het misschien een mooi hotel, maar nu zeker niet meer, het is zeer hard aan renovatie toe.


  language Rezension von einen besucher aus Niederlande
  Fietsvakantie

  De negatieve beoordeling is niet op z'n plaats wij hebben het hotel zeer positief ervaren kamers zagen er keurig uit bedden waren prima wij werden gastvrij ontvangen, en tijdens ons verblijf waren ze altijd erg belangstellend ontbijt was ruim voldoende en vers wij hebben erg genoten van alles n4 vrienden uit noord holland


  language Rezension von Fam. Waal aus Niederlande
  4 dagen verblijf

  Met vrienden hebben wij de afgelopen dagen gelogeerd in hotel klein canada en vinden het jammer dat er zo negatief wordt geschreven over het hotel. natuurlijk is het allemaal niet supermodern en luxe maar dat mag en kan je ook niet verwachten voor die prijs. "een gastvrij onthaal, vriendelijke mensen, een schoon bed, alle dagen schone handdoeken, een schone badkamer met eigen toilet en 's morgens bij het ontbijt vers brood" door dit alles hebben wij ons verblijf in hotel klein canada als positief ervaren. Daarbij opgeteld de ligging (op loopafstand het centrum van beekbergen waar je in meerdere restaurants en eetcafe's goed kan eten en de vele fietsroute's in de bosrijke omgeving) kunnen wij terugkijken op een fijne fietsvakantie in de prachtige omgeving van beekbergen.


  language Rezension von Mw van Tilburg aus Niederlande
  Zeer triest.

  Afgelopen zomer 2007 hebben wij een huisje geboekt op het terrein bij klein canada. wat zijn wij geschrokken, klein vies en aftands. bedden vanuit het jaar nul. Vies bestek en servies. Kapot tuinmeubilair. de speeltuin daar durfde ik niet te komen, zo oud en vies. wij hadden voor een weekje geboekt, na 3 dagen zijn we van ellende naar huis gegaan. Wat waren we blij dat we daar weer waren. Zonde van het geld, maar ja.


  language Rezension von Erik aus Niederlande
  Niet voor herhaling vatbaar

  Zelden heb ik een hotel gezien dat zo slecht is. Onderhoud van de kamer die ik toegewezen kreeg is waarschijnlijk 20 jaar gelden voor het laatst gedaan. Behang komt los en is verkleurd. Het sanitair is vuil en de stortbak van het toilet lekt. De bedden zijn zeer oud. Het lijkt alsof de eigenaar deze zelf van een aantal planken in elkaar heeft gezet. De tv ontving slechts enkele zenders. De nederlandse zenders waren daar niet bij. Pin automaat was defect en betaling kon alleen contact. Dineren was er niet mogelijk. Het ontbijt was zeer matig, borden en bestek waren niet goed schoon. kortgezegd nooit meer!!!
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Datenschutzerklärung     Über Worldofhotels     FAQ