World of Hotels  | Países Baixos | Sellingen | Busca  |  ÁfricaÁsiaDo CararibeEuropaAmericasPacíficoLeste médio

Revisões do visitante
Herberg Sellingen
 
[ Hotel info ] [ Localização ] [ Hotéis próximo ]

BOOK NOW ONLINE

Outras línguas
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Número das revisões : 99
  Avaliação média (9.3 /10 )
  Escreva uma revisão nova


  language Revisão através Leo & Sylvia de Países Baixos
  Leo & sylvia in herberg sellingen

  Een wandel- en fiets arragement werd een verwen arragement. goede en vriendelijke verzorging. Het diner was elke keer een verrassing, maar ook elke keer een feest. Team herberg sellingen bedankt en veel succes.


  language Revisão através Jan Lucasen Soest Holland de Países Baixos
  Herberg sellingen

  Herberg sellingen echt top. goede bediening, vriendelijk personeel, goed eten met met zorg en liefde wordt klaar gemaakt. kamers wow echt super de luxe ingericht en alle kamers is de inrichting met zorg uitgezocht en de prijzen zijn pofrtemonnaie vriendelijk. om eens te ontspannen of te ontstressen eenmeer dan echte aanrader.


  language Revisão através Cees de Países Baixos
  Mooi groningen

  We zijn genieters die met regelmaat een weekendje nederland in trekken. Hergberg sellingen hebben wij vorig weekend bezochten helaas kan ik niet helemaal enthousiast zijn. De eigenaren zijn vriendelijk maar hebben nog veel te leren. Wij zijn zelf ook horeca-ondernemers en naar mijn idee hebben zij nog niet alles in de vingers. Vriendelijkheid ok maar ik vond ze niet ontspannen, terwijl er geen topdrukte was. Bediening slecht, alles wat mis kon gaan, ging ook mis. De kamer (koloniale kamer) staat veel te vol en het ontbijt vind ik minimaal, stationskoffie en geen yoghurt, kwark of karnemelk? jammer want ze hebben een echte toplocatie maar ik heb begrepen dat ze nog maar net een jaartje open zijn. Dus zet door maar wees kritisch.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Regulamento de Privacidade     Sobre Worldofhotels     FAQ