World of Hotels  | Países Baixos | Lijnden | Busca  |  ÁfricaÁsiaDo CararibeEuropaAmericasPacíficoLeste médio

Revisões do visitante
Park Plaza Amsterdam Airport
 
[ Hotel info ] [ Localização ] [ Hotéis próximo ]

BOOK NOW ONLINE

Outras línguas
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Número das revisões : 2667
  Avaliação média (7.9 /10 )
  Escreva uma revisão nova


  language Revisão através um visitante de Países Baixos
  Top!

  Check-in ging vlot. Vriendelijke receptionisten. mooi nieuw hotel en heerlijke bedden. restaurant zag er strak uit, net als de gerechten. deze waren zeer smaakvol. een goede barman die wist wat hij deed. kortom een heerlijk verblijf.


  language Revisão através Brand de Países Baixos
  Ode aan nederlandse krenterigheid

  Kamers: koud en donker. Geen gebruikelijke doucheset in de de badkamer, wel een papiertje 'did you forget something? ask the reception'. Alsof men laat s'avonds, naakt onder de douche staand de receptie gaat bellen. De lichtpunten geven niet eens genoeg licht om een krant te lezen. voor alle extra's wat een fatsoenlijk hotel van deze klasse gratis biedt, moet flink worden bijbetaald. Voor internet ben je 20 euro per dag kwijt. Mensen die voor een nacht parkeren, betalen voor 2 dagen: voor en na middernacht. Dus niet de 11 euro, maar 22! de sfeer is koel en onpersoonlijk. Men noemt zich 'hotel schiphol', maar mensen die van schiphol moeten vliegen, kunnen beter een hotel nemen dat dichterbij schiphol ligt, want de shuttleservice is erg onbetrouwbaar. Ook mensen die iets van amsterdam willen zien, doen het beter om een meer centrale locatie te kiezen. De bereikbaarheid van de stad vanuit lijnden is erg slecht. een pluspuntje: alles is nog splinternieuw en bedden zijn lekker.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Regulamento de Privacidade     Sobre Worldofhotels     FAQ