World of Hotels  | Luxembourg | Vianden | Search  |  AfricaAsiaCaribbeanEuropeAmericasPacificMiddle east

Visitor reviews
Hotel Petry
 
[ Hotel info ] [ Location / Map ] [ Hotels nearby ]

BOOK NOW ONLINE

Other languages
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Number of reviews : 539
  Average visitor rating (8.5 /10 )
  Write a review


  language Review by Hugo from Netherlands
  Zeer goed hotel!

  De afgelopen week hebben we met veel plezier doorgebracht in hotel petry te vianden. Een prima hotel! de kamer was keurig schoon en netjes, en zag er verzorgd uit. Dit geldt ook voor de badkamer. vriendelijk personeel dat deels vloeiend nederlands spreekt. De overige personeelsleden zijn ook erg vriendelijk en doen zeer hun best je goed te begrijpen. het ontbijtbuffet was goed. Alles werd netjes op tijd aangevuld. Het hotel ligt middenin vianden, vlakbij de rivier. Een rustig, prima hotel. Een echte aanrader dus.


  language Review by Land Rover from Netherlands
  Soepel en gezellig.

  Wij hebben er slechts een nachtje doorgebracht, waren op doorreis. Mochten diverse kamers bezoeken en deze waren allemaal zeer ruim en netjes. Het was allemaal eenvoudig maar dat was voor ons geen probleem. Naast het hotel, onderdeel van hotel, was ook een pizzeria en daar hebben wij gezellig zitten eten. Het ontbijt was echter een beetje aan de magere kant en scoorde dan ook laag in onze beleving. Ligging was overigens ideaal zo midden in het stadje aan het water.


  language Review by Hartevelt from Netherlands
  Perect

  Wij zijn hier 5 dagen 4 nachten geweest. grote kamer, goed schoon gehouden en eten was perfect.


  language Review by T.L. from Netherlands
  Eenvoudig, kwaliteit-prijs=goed

  We hebben 3 nachten overnacht in een familiekamer. de kamers waren schoon, er is elke dag schoongemaakt en de bedden verschoond. De 2e slaapkamer was helemaal boven, er was maar één klein raampje en ondanks de grote ventilator die er stond was het er erg warm. het ontbijt had iets uitgebreider gekunt. het terras was erg gezellig en de bediening was prima.


  language Review by Anoniem from Netherlands
  Vieze boel

  We hebben daar 4 nachten geslapen en alle 4 de nachten met de zelfde dekens en kussens en slopen.. Heel erg vies.. Niet gestofzuigd niet gedweilt en het ontbijt was ook niet te vreten.. Die eieren ken je je tanden op breken zo hard als dat ze waren.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacy statement      about Worldofhotels     FAQ