World of Hotels  | Belgie | Brussel | Zoeken  |  AfrikaAziëCaribisch GebiedEuropaAmerikaPacificMidden oosten

Bezoeker reviews
NH Brussels Bloom
 
[ Hotel info ] [ Locatie ] [ Hotels in de omgeving ]

BOOK NOW ONLINE

Andere talen
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Aantal reviews : 3478
  Gemiddelde waardering (8.3 /10 )
  Schrijf een nieuwe review


  language Review door maartje en janke uit Nederland
  Het was helemaal te gek

  Hallo, we hadden een heel fijn weekend in crown plaza hotel te brussel, geweldige lieve bediening en helemaal toppie. We kregen een plattegrondje mee en met de metro hadden we het centrum snel gevonden. Ook waren we de plattegrond kwijt geraakt en kregen meteen een nieuwe mee. Brussel is fantastisch mooi en zeker de moeite waard.


  language Review door Fam. Jespers uit Belgie
  Gezellig weekend in brussel

  Ons verblijf in het royal crown hotel in brussel viel reuze mee (za 11/7/07 - ma 13/7/07). men is bezig met een volledige renovatie van het hotel maar dit heeft ons niet gestoord. wij logeerden met drie volwassenen in een ruime kamer. het personeel was vriendelijk, het ontbijt was uitgebreid. 's avonds serveerde men in het hotel (tijdens de renovatie?) enkel snacks. we moesten echter niet lang zoeken om lekker te eten. in het restaurant aan de overkant, le chambord, werden we uitstekend bediend tegen een zeer redelijke prijs. wij als vlamingen bleven 's avonds, als we op onze kamer het laatste nieuws wilden bekijken, wel een beetje op onze honger zitten. we konden heel duidelijk engelse, franse, duitse, nederlandse.... Zenders ontvangen. Om tv één te vinden moesten we een tijdje zappen en toen we onze zender gevonden hadden was er.... Sneeuw.... wij hopen dat, na de renovatie, ook tv één een 'volwaardige' zender mag zijn. het hotel ligt wel even buiten het centrum van brussel. Dit is echter helemaal geen probleem. op zeer korte afstand kan je de metro nemen, zo ben je in een mum van tijd op je bestemming (dagkaart voor max. 5 personen: 6,70 euro of kaart voor 3 dagen: 4 euro per persoon). samengevat: ons weekend in brussel was geslaagd. nog even dit: aan de directie en het personeel van het royal crown hotel in brussel: wij zijn zeer tevreden over ons, weliswaar korte, verblijf in uw hotel. wij willen heel graag, na de renovatie, het nieuwe hotel komen bewonderen én ervan genieten. geef ons een seintje en we komen eraan!


  language Review door een bezoeker uit Nederland
  For this price a disappointing experience

  For this price you expect the perfect hotel experience. However, there are some big minuses. - hotel has perfume in the air. Most of our conference were sneezing and in need of medication to control allergic reactions. - staff is slow or unresponsive to complaints - food arrives too late (45 minutes) and partially cold during conference i will not return there.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacyverklaring     Over Worldofhotels     FAQ