World of Hotels  | Belgium | Chôdes | Search  |  AfricaAsiaCaribbeanEuropeAmericasPacificMiddle east

Visitor reviews
Bungalowpark Domaine De Chodes
 
[ Hotel info ] [ Location / Map ] [ Hotels nearby ]

BOOK NOW ONLINE

Other languages
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Number of reviews : 409
  Average visitor rating (6.3 /10 )
  Write a review


  language Review by a Visitor from Netherlands
  Mooi park in opbouw

  Het is misschien een wat verouderd park, maar wil je in de zomer een gezellige vakantie hebben is het zeker een aanrader. in het restaurant is een gezellige bar waar je zeker in de weekenden een gezellig feestje kunt bouwen! een aanrader dus !!!


  language Review by R en J from Netherlands
  ...

  De omgeving enzo was echt super mooi! hebben ook wel een super leuke vakantie gehad, maar het huisje was gewoon echt super slecht! echt geen aanrader!! er zat zelfs schimmel in de keuken! echt gewoon vies! de douche daar verbrand je onder en het stinkt! en de borg kun je naar fluiten:o!! dus als je er heen gaat vraag je borg direct terug en niet over je rekening laten komen!


  language Review by George Pestman from Netherlands
  Domaine de chodes: domaine degradee

  Oud en versleten, vies en vuil, medewerkers die van de "madame general manager" niets zelf mogen, alles moet "madame" zelf goed vinden. Zelfs de parkmanager wordt door haar gekleineerd! Zij is niet eerlijk (op zijn zachtst gezegd). Naar de afrekening van je betaalde borg kun je veelal fluiten. Ook moet je niet raar opkijken als je voor je huisje teveel betaald. Dus zou je beter kunnen zeggen dat de "madame" de boel oplicht. Voor een uitgebreide review over mijn ervaringen kan gevonden worden op de site ciao. Ik kan dit park niet aanbevelen, zeker niet aan families en vooral niet aan families met kinderen. Er is vaak een hoop herrie op het park door groepen zoals opgeschoten scholieren, motorclubs, enz.


  language Review by michael from Netherlands
  Jammer

  Wij waren met school naar de ardennen gegaan en we hadden laag budget maar we verwachten dan natuurlijk geen grote villa maar dit is toch wat te overdreven!! geen electriciteit douch lekte slaapbank klapte snachts in etc erg jammer maar het pluspunt was wel de gastvrijheid en de omgevind waar het in lag'!!


  language Review by Lotte Jorink from Netherlands
  Leuke vakantie gehad

  ik wou even kwijt dat het in de tijd dat ik bij domein de chodes op vakantie ben geweest ik er een hele leuk tijd heb gehad en dat het park nu langzamer hand wordt opgeknapt door de nieuwe eigenaresse. dus asl u nu een leuke gezellige acomedatie zoekt is het zeker een aanrader


  language Review by J.Hartkamp from Netherlands
  Hier heerst nog vriendelijkheid en service

  Wij zijn hier een week geweest en stonden verbaasd naar aanleiding van de slechte recenties. Het is weliswaar eenvoudig maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Grote complimenten voor het personeel en de eigenaar. Deze staan gelijk klaar en continue vriendelijk. Bedden waren zeer goed en de ligging uitmuntend. Restaurant is zeer eenvoudig maar daar is de prijs ook naar. Schoon zwembad en speelterrein met nieuwe speeltoestellen. Een aanrader voor fam. Met kinderen.


  language Review by een tevrede bezoeker uit neder from Netherlands
  Zeker voor herhaling vatbaar!

  Ik vond het goed in het park, een mooie omgeving en het park light centraal dichtbij het stadje malmedy en andere steden. Dat is natuurlijk uitstekend. Een prima wandelgebied het huisje zelf was ook goed er konden natuurlijk dingen beter zoals het dak en sommige dingen in het huisje waren niet in goede staat, maar dat kan altijd verbeterd worden! ik heb gehoord dat het bij de vorige eigenaar er slecht aan toe was & dat dit park pas is overgenomen door iemand die er geen ervaring mee heeft! dus het word allemaal nog verbeterd.. Ik ben blij dat ik er ben geweest en het is zeker voor herhaling vatbaar! maak het park nog beter en het word nog gezelliger!


  language Review by a Visitor from Belgium
  Nooit meer

  Wij bezochten het park in augustus 2006 en waren zeer teleurgesteld. het had niks weg van de site die we bezocht hadden. het park oogde heel erg verwaarloosd en 7 weken na datum, kregen wij nog steeds onze waarborg niet terug gestort. Kortom niet voor herhaling vatbaar. we gaan zeker nog terug omwille van de omgeving, die er wel heel prachtig is, maar zal een ander park worden.


  language Review by Van Putten from Netherlands
  Wat een ballen tent

  Ga er al een aantal jaren heen, maar de laatste 2 jaren gaat het slecht achteruit. Alhoewel de receptie vriendelijk is, laat de verzorging van het park te wensen over. Sinds de leiding is overgegaan, is een verwaarlozing van de huizen en park duidelijk te zien. Ook het personeel is erg matig van kwaliteit.(Als ze er al waren) Kortom, ik ga nu maar naar een ander park, want de streek blijft gelukkig wel mooi.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacy statement      about Worldofhotels     FAQ