World of Hotels  | Netherlands | Gulpen | Search  |  AfricaAsiaCaribbeanEuropeAmericasPacificMiddle east

Visitor reviews
Hotel Gulpen
 
[ Hotel info ] [ Location / Map ] [ Hotels nearby ]

BOOK NOW ONLINE

Other languages
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Number of reviews : 472
  Average visitor rating (7.1 /10 )
  Write a review


  language Review by a Visitor
  Really great stay!

  Beautiful hotel with nice people


  language Review by Jan de Vries from Netherlands
  Genoten in hartje heuveland

  Zeer goed en leuk ingericht hotel in hartje heuveland! ik ben met m'n vrouw drie nachten verbleven in hotel gulpen, normaal staan we op de camping op de gulpener berg maar wilden deze keer het gerenoveerde hotel proberen in het centrum. we hadden een leuk arrangement met een dag diner. Het diner was zeer goed, we hebben een lange tijd niet zo lekker gegeten! we sliepen in kamer 105,de kamer was evenals het gehele hotel zeer mooi geworden. En we konden zelfs lekker in bad!het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk! we gaan hier zeker nog 'n keer terug! en zullen het graag aanbevelen.


  language Review by Henk de Vries from Netherlands
  Zeer sfeervol hotel

  Een zeer sfeervol hotel midden in het dorpje gulpen, alles is op loopafstand te doen. We hebben hier vorig weekend doorgebracht en ons prima vermaakt. Bediening is erg gastvrij en vriendelijk, ook het eten heeft ons erg goed gesmaakt. Dit hotel is zeker een aanrader. Ons gaan ze in ieder geval snel terug zien!


  language Review by dhr & mw Evenepoel from Belgium
  Pitoresk logeren ?

  Wij namen vooraf al een kijkje op de website van het hotel en al wat we te zien kregen leek ons veelbelovend. ons verblijf in dit hotel in oktober 2009 was toch niet zo'n succes. Wij kregen een heel kleine kamer met uitzicht op de binnenkoer en de moeilijk te bereiken parking. De ruimte tussen het voeteneind van het bed en de muur was nauwelijks 5o cm. De kamer was wel leuk ingericht maar heel stoffig. De badkamer was ok. Eten in dit hotel : het ontbijtbuffet was ruim voldoende. Alhoewel ons was verzekerd dat "à la carte" eten geen probleem was, kon er s'avonds enkel het menu besteld worden. Het eten was zeer lekker maar, de porties zijn veel te klein! een voorbeeldje : wij hadden die avond entrecôte met risotto van groene asperges. Wel wij kregen twee kleine soeplepels risotto met (welgeteld) 3 halve puntjes van groene asperges en met daarop 4 stukjes vlees. Groenten zijn waarschijnlijk in deze tijd van crisis verschrikkelijk duur !


  language Review by Frits from Netherlands
  Onverwacht en onbegrijpelijk

  Onbegrijpelijk dat er zoveel anonieme positieve reviews over dit hotel zijn geschreven. Na onze ervaring vinden we de anonieme reviews verdacht. Wij schrijven niet anoniem, maar zijn dan ook niet zo lovend over dit hotel. Allereerst ligt het tegenover een discotheek/luidruchtig cafe, die tot 03.30 uur doorgaat. Wij verbleven in een 'suite' aan de voorzijde van het hotel en hadden er gratis muziek voor bijna de gehele nacht bij. De ramen hebben enkel glas en het verkeer was ook goed te horen in de kamer. Jammer dat deze nadelen pas blijken als je al op de kamer bent. Een eerdere review schreef al over de gebrekkige warm water voorziening. Nu, dat is in oktober nog steeds onregelmatig warm onder de douche. Daarnaast draait de deur van de badkamer naar binnen en dat is veiligheidshalve niet verantwoord. Als je dan ook nog bedenkt dat het erg stoffig was op de kamer en er ook nog een horloge verdwenen is uit de beautycase, dan heb je het wel gehad. Tot slot nog de opmerking dat parkeren op het achterterrein gebrekkig is en dat een reservering voor een diner niet door kon gaan omdat de capaciteit van het keukenpersoneel niet verder reikte van 2,5 tafels op een avond. We hadden een fijn weekend gepland, maar daar bleef niet veel meer van over. Bij het uiten van ons commentaar aan de receptie werd schouderophalend gereageerd. Wij nooit meer naar hotel gulpen.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Privacy statement      about Worldofhotels     FAQ