World of Hotels  | Alemanha | Ellenz-Poltersdorf | Busca  |  ÁfricaÁsiaDo CararibeEuropaAmericasPacíficoLeste médio

Revisões do visitante
Ferien Weingut Schneider
 
[ Hotel info ] [ Localização ] [ Hotéis próximo ]

BOOK NOW ONLINE

Outras línguas
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Número das revisões : 148
  Avaliação média (7.8 /10 )
  Escreva uma revisão nova


  language Revisão através um visitante de Países Baixos
  Verblijf september 2009

  Appartement waarin wij verbleven niet goed onderhouden, achterstallig onderhoud, vloer en vloerkleden erg vies, niet schoon, ongezellige inrichting, bij elkaar geraapt zooitje. omgeving erg saai en niet uitnodigend om lang te blijven. een tweede vakantie aan de moesel zal dan ook op een andere locatie zijn.


  language Revisão através Jeanne de Países Baixos
  Niet gastvrij

  Vandaag weer thuis na 4 dagen b & b op weingut schneider. De eigenaars zijn stug en onviendelijk. Kamer en ontbijt waren goed. Het huis ziet er op de foto's erg mooi uit maar is erg onderkomen. Wij gaan hier beslist niet meer heen. Er zijn genoeg andere adressen waar je terecht kunt!


  language Revisão através Heyligen de Bélgica
  rustig gelegen

  Over het algemeen ok. rustig gelegen, propere kamer. ontvangst mag vriendelijker. Mager ontbijt.


  language Revisão através affourtit de Países Baixos
  Verblijf april 2008

  Ruime kamer, weliswaar gedateerd doch met uitzicht op de moezel. matig ontbijt (vergeleken met genoten ontbijten in vergelijkbare hotels/appartementen) plichtmatige en niet al te vriendelijke ontvangst door eigenares. tijdens verblijf éénmaal de kamer niet verschoond (zonder plausibel excuus) gezien het enorme aanbod van hotelkamers/appartementen in deze streek zal het weingut schneider zeker niet bij volgende bezoeken de eerste keus zijn.


  language Revisão através vanhoutte de Bélgica
  2-nachten verblijf

  Zéer ruime kamer. Terra mooi - voor u de moezel100m. prijs kwaliteit in orde. Kamerwanden wat dun ! en ook straatlawaai komt (wat ) door. Maar zoals ik zeg prijs kwaliteit ok. vertrouwen is er ook groot men kan uit de frigo's nemen en schrijft dit in boek (drank nat). Ps zéer schappelijk wij komen terug
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Regulamento de Privacidade     Sobre Worldofhotels     FAQ