World of Hotels  | Espanha | Pineda de Mar | Busca  |  ÁfricaÁsiaDo CararibeEuropaAmericasPacíficoLeste médio

Revisões do visitante
H·TOP Pineda Palace 4* Superior
 
[ Hotel info ] [ Localização ] [ Hotéis próximo ]

BOOK NOW ONLINE

Outras línguas
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Número das revisões : 436
  Avaliação média (7.9 /10 )
  Escreva uma revisão nova


  language Revisão através Schreurs de Países Baixos
  Redelijk hotel

  Wij waren met 2 meiden en onze moeder daar. het eten is matig, en de obers zijn leuk als je zelf ook vriendelijk bent. over de kamers helemaal geen klagen! het animatieteam was te slecht. De kleine kinderen onder de 12 werden redelijk bezig gehouden. Maar de kinderen hierboven werden geeneens aagekeken. Als je geen spaans spreekt al helemaal niet. verder was er savonds egt niks te doen voor degene die uit willen gaan. Dan zul je toch egt de trein naar malgrat moeten pakken.


  language Revisão através Soeteman de Países Baixos
  Een fantastich hotel

  Hierbij wil ik onze mening geven over dit hotel. in 1 woord geweldig. De service is harstikke goed. de kamer worden goed schoongemaakt, het eten is fantastisch, voor elk wat wils. De balimedewerkersen personeel achter de bar zijn heel er behulpzaam en erg vriendelijk. En ook de lokatie is heel erg goed. al zouden we het willen, we kunnen geen minpuntje vinden. zelfs het animatie team was hartstikke leuk. wij geven voor dit hotel een 10. zeker tot volgend jaar.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Regulamento de Privacidade     Sobre Worldofhotels     FAQ