World of Hotels  | Grécia | Hersonissos | Busca  |  ÁfricaÁsiaDo CararibeEuropaAmericasPacíficoLeste médio

Revisões do visitante
Korifi Suites Collection
 
[ Hotel info ] [ Localização ] [ Hotéis próximo ]

BOOK NOW ONLINE

Outras línguas
english Deutch Español Francais Nederlands Italiano Portugués Ελλάδα
Русский Svenska Suomi Polski Dansk Norsk 日本語 中文(简体)


  Número das revisões : 42
  Avaliação média (9.2 /10 )
  Escreva uma revisão nova


  language Revisão através Brigitte de Alemanha
  Wir kommen wieder!!

  Nettes design, gemütlicher innenhof, sehr freundliches personal und guter service..


  language Revisão através Iris De Rooker de Bélgica
  Highly recommended !!!!

  It is a very beautiful location for normal people, within two minutes walk of all the village amenities which include numerous bars and restaurants. An ideal place to relax and explore the places of interest recommended by the staff. Our suite was absolutely gorgeous!!!


  language Revisão através um visitante de Bélgica
  Niet naartoe gaan!

  De omgeving is heel toeristisch en commercieel. Je moet ongeveer 15 à 2 uur rijden om uit het drukke toerisme te geraken. Niet voor mensen die het mooie en rustige kreta opzoeken. korifi heeft ons 300 euro te veel aangerekend en niet terugbetaald! we hadden geboekt voor een week en vroegen na twee dagen of het mogelijk was om weg te gaan omdat we de omgeving te druk vonden. Ze zeiden dat het geen probleem was en dat ze ons het resterende bedrag zouden terugbetalen (ze hadden het al van de kredietkaart genomen). Nu komen ze daarop terug. Ze zeggen dat we wel uitgecheckt zijn, maar dat we de studio wilden bijhouden voor als we nog zouden terugkomen! wat absurd is! het was september en er waren overal genoeg kamers vrij! ook opletten: ze rekenen extra taxen aan die nooit vermeld werden bij de boeking of bij het inchecken! onze studio op zich was wel mooi, maar ons terras keek recht uit op een lelijk dak met een schotelantenne die het zicht belemmerde. De zee is ook heel ver weg, dus je kon bezwaarlijk van een echt zeezicht spreken.
© World of hotels 1995-2019, guides to the cities of the world   Regulamento de Privacidade     Sobre Worldofhotels     FAQ